2014. július 10., csütörtök

GIGACSKA - visszatérés

"gazdi most mé' fotózol" fej
"Fejbiccentéskalapemelésmégszervuszmegnamaste!" (csak mert az egyszerű üdv vagy szia már nem menő). Tudom rettentő régen írtam ez köszönhető a kórházban töltött heteknek, a lustaságomnak és annak hogy... nem nincs több kifogásom..
Most viszont egy irdatlan hosszú bejegyzéssel jöttem nektek mert az annyira szuper, és így van mit olvasnotok ebben a "nyári melegben" (igen, igen ironizálok mert hogy itt szakad az eső).
Igazából történt egy két dolog addig ameddig nem írtam.
Hektor ivartalanítva lett,  két taggal bővült a falka (lentebb olvashattok róluk), átsétáltunk Zalotára huszonvalamennyi km. Ezek a főbb dolgok.. Zalotáról majd egy külön bejegyzés lesz mert ha ide leírnám akkor tényleg nagyon hosszú lenne a szöveg.

Tehát Hektort végre ivartalanítattuk ez neki is jobb szerintem legalábbis remélem mert, hogy nagyon domináns és remélem hogy ez még tompít rajta.
 Brian egy GIGACSKA (giga macska). Nem hiszem hogy Ő macskának hiszi magát sokkal inkább egy tirannoszaurusznak. Megkérdőjelezhetetlen a GIGACSKA mivoltja. Egyébként fellelhető benne még Steve Jobs zsenialitása is. Most kérdezhetitek mi bajom van? Az még is hogy lehet? Nos... olyan dolgokat művel a számítógépekkel/laptopokkal/telefonokkal mint egy számítógépes zseni. De többet nem mondhatok... félek , hogy ezt is olvassa valahol ott Zákányszéken és mivel hétvégére hazatér ezért... nos... szerintem érted Te ott a számítógép előtt olvasva miért nem "mondhatok" többet.... Egyébként Brian egy fajtatiszta Maine Coon. Igen... Aki nem ismerné a macskafajtákat azt ajánlom hívja csak GIGACSKÁNAK. Itt valószínűleg úgy is ezen a néven ismerhetitek majd meg. Egyébként aranyos, meg cuki ,meg bolyhos és rettentő puha. De ne kerteljünk azért eléggé kötsög is. Ne értsetek félre imádom ezt a nyacskát (macska) és véletlenül se gondoljatok arra hogy a kötsög nálam sértés. Én ettől nagyon imádom a bolyhos kis okos fejét de ettől függetlenül tényleg tud igazi kötsögként viselkedni. Mikor megpofozza a lábad csak úgy... és hasonlók... Szóval... kötsög, de cuki. A legdurvább kombináció egy ördögi zseninek. És hallanátok milyen kísértetiesen tökéletesen ejti ki azt a száján nyávogva hogy "MAMA"... Rémisztő..( Egyébként mint azt fent is említettem nem Szentesen tartózkodik mivel Ő egy világlátó macska... azért mert bátyáméké és Ők ingáznak a városok között.) Így már érted ugye?


Balder... Nos... Ő egy külön műfaj. Egyébként nyacska. Én Szőr Macskának hívom, mert hogy napjai nagyrészét csíkos paripáján tölti. Viccet félre téve tényleg egy giga zebrán alszik. No, de nem azért mert Győzike fan, csak mert az ott kényelmes neki meg mert menő. Briannal ellentétben Ő egy nagyon aranyos cica aki folyton dorombol. Ezt nem csak azért írom mert Ő az "én macskám" habár inkább én vagyok az Ő embere... Hanem tényleg a megtestesült cukiság. Ha alvás közben megsimogatod purrog meg elkezd dorombolni... Brian ki is akarja nyírni ezért. Vagy éppen ha unatkoznak a csukott ajtóknál beszélgetnek és csak annyit hallasz:
-Nyauu
-nyau nyauu
-Nyaaaauuu
Szóval... igen... társalognak. Sokszor gondolkodtam el rajta hogy nem is macskák hanem valami más faj egy másik bolygóról. Jó csak viccelek. Tehát Balder egy igazi vérbeli házimacska. Az a fajta amit mindenki ismer. Masszív és hűséges. Igazi álomcica. Azt leszámítva hogy szeret a fiókomban aludni és ha felállok a géptől és ott merem hagyni kijön onnan, és kiborít belőle mindent.

Igeeeen... tudooom... elmacskásodott a bejegyzés... De na.. Gondoltam Őket is megismertetem veletek, hiszen ezek után úgy is mindig az ebzetekről lesz írva, így nem árt egy kis kitérő. :)
További szép és kutyázásban/macskázásban gazdag napot neked aki épp most ezt olvastad!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése