2014. július 12., szombat

Emberkedő Hektor

Rajtakapva
Ezen a képen látható a rajtakapott emberkedő Hektor. Ez a kép tanúsítja hogy Heki az asztalnál a széken ülve egy csontot rágcsál. Igen tényleg! És ezek után letette az asztalra a csontot és ott rágta. Nem a kép, nem "photoshoppolt", csak egyszerűen irdatlan rossz minőségben fotóz a telefonom és csak az volt kéznél, tehát nézzétek el nekem!

Egyébként komolyra fordítva a szót Heki tanult egy új trükköt egyszerűen imádom látni azt az örömöt rajta mikor tanulhat. :) És, hogy élvezi mikor csinálhatja. Nagyon édes. Voltunk a szokásos sétánkon nagyon ügyes volt. Elkísértük anyukámat boltba közben az egyik boltban dolgozó Hölgy kijött Hekit szeretgetni ,mert már nagyon régóta várta hogy találkozhasson vele élőben. Heki csóvált és még puszit is osztott, nagyon oda volt érte. Nagyszerűen viselkedett. Ezek után egy idős Úr beszélt Hektornak, mondjuk annak már nem annyira örült Muki Úr, mert nagyon hangosan beszélt, egyenesen a szemébe bámult, gesztikulált és még tapsolt is. Természetesen szóltam Mukcinak ,hogy nyugodjon meg ezek után csóvált és még simit is kapott. Tehát rettentően büszke vagyok rá, nagyon ügyesen viselkedett. :)
Ez lesz a záró mondatom. Sziasztok, vigyázzatok magatokra és kedvenceitekre! Kutyázásban és élményekben gazdag napot kívánok nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése