2014. január 2., csütörtök

Visszatekintés az eltelt egy évre

Sziasztok, úgy gondoltam az év első bejegyzése ként egy kis összefoglalót tartok a 2013-ban történtekről, így legalább át látom én is hogy a kitűzött célok közül mit is értünk el és mit nem. Egyébként így szilveszter után néhány nappal, de boldog új évet kívánok mindenkinek!

Tehát akkor kezdjük is, Júliust kihagyva az Augusztussal.
Augusztusban talán a legfontosabb esemény az az volt hogy Hektort 2 Shivát pedig 1 éve mentettem meg. Bár Shiva nem Augusztusban került ide de úgy gondoltam egyszerűbb Hektor hozzám kerülésével egy napra tolni a dátumot.  Tehát ez volt számomra a leges leges legfontosabb Augusztusban. Mert ez igencsak meghatározza az életemet. Azt hiszem ekkor kezdtük el igazán a súlyhúzást és a frizbizést is amik a kitűzött célok közé tartoztak , szóval ennek nagyon örülök. Ja igen és ekkor kapta meg Hektor a "béka maffiás" nevet is. Nah meg persze ekkor kezdtem kijárni a Köröstorki Ebtanodához, ahol rengeteget tanultam én is nem csak a kutyák, de sajnos a távolság miatt már nem tudunk kijárni szállító eszköz híján, de ettől függetlenül hálás vagyok azoknak akiktől az ott töltött idő alatt tanulni tudtam!


Térjünk át a Szeptemberben történtekre.
Shiva hatalmasat fejlődőtt , mert sikerült legyőznie a macskák iránti vadászösztönét, amit hatalmas előrelépésnek könyveltem el. Nagy élmény volt még ebben a hónapban a Nemzeti Kuvasz CAC és a Köröstorki Ebtanoda ott tartott bemutatója. Persze volt egy eget rengető nagy felfedezésünk, ahol sikerült rájönnünk hogyan bontsuk meg az univerzumot gyorsan és egyszerűen, nah meg azt is megtudtam hogy valójában egy nagyra nőtt mangusztát tartok... Emellett megnézhettem egy terápiás kutyás foglalkozást is Petra és Csipesz bemutatásában, ez is hatalmas élmény volt.
Októberben két fontosabb dolog történt az egyik a Hősök erdejében tartott séta és fotózás ahol nagyon jól éreztük magunkat. A másik talán valamennyire fontos dolog a kisebb körbekérdezős nevelési módszeres bejegyzés. Talán ez is említésre méltó. Ebben a hónapban nem nagyon írtam tehát ennyi lenne a fontosabb szerintem.


Novemberben főleg Hektor kutyákkal szembeni felfokozott agresszív viselkedésének kiküszöbölésének lett szentelve és ez meglátszik a bejegyzéseken is. Itt talán a diktatúra megdöntése és a pincser próba a két legfontosabb dolog amit leginkább kiemelnénk, mert ekkor léptük meg a legnagyobb szintet. Ezeken kívül még a két jelentősebb dolog a nyugtató séta kutyatámadással és a röpke három órás falkaséta amit megemlítenék. Mind a kettőt azért mert itt a saját reakcióimból is tanulhattam nem csak a kutyákéból.


Decemberben egyetlen dolgot emelnék ki a harcias nénik támadását. Méghozzá azért ezt mert gyönyörűen bemutatja az előítéletes emberek színes palettáját. És azt hogy mekkora hatással van az emberekre a média... Erre kaptuk meg életünkben a legtöbb lájkot, igaz nem ezért írok, de ez egy nagyon jól eső érzés. Köszönjük szépen! :)


Úgy érzem sok mindenben haladtunk bár voltak visszaesések de próbálkoztunk mindenben a legjobbat nyújtani. Nagyon köszönjük mindenkinek aki 2013-ban velünk tartott, és a napi több százas olvasásottságoz, és látogatottságot. Leírhatatlanul jó érzéssel tölt ez el. Remélem hogy ez vagy még jobban vagy ugyan így fog folytatódni ebben az évben is és még sokáig.

Így összegezve ezek lettek volna 2013 említésre méltóbb pillanatai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése