2014. január 3., péntek

Minden nap adjunk csokit a kutyának klub


Minden egyes nap adhatunk csokit a kutyának mert az jót tesz neki. Sőt minden nap kötelezően adni is kell neki mert az egészséges! Főként jót tesz a szívének és az érrendszerének. Hiszen mi lenne ennél egy kiskutya vagy nagykutya számára egészségesebb táplálási módszer annál ,hogy minden nap kap egy-egy kocka csokit. Mert persze nem szabad megenni előle, mert a kiskutyának feltétlen szüksége van a mindennapi csokibetevőre hiszen ez nekik a hajtó anyag! Ha nem kapnak akkor vége lesz a világnak!! Úgy kell ez egy kiskutyának mint éhezőnek egy falat kenyér. Hát képes lennél megtagadni tőle a csokit?!
Erre jönnek a lehetséges opciók válaszként: 
  1. Neeem dehogy! A kiskutyának szüksége van a csokira!
  2. Eddig úgy gondoltam igen, de eztán én is adni fogok neki. Kipróbáljuk a csoki kúrát.
  3. Hát persze, hiszen ez árt a kutya szívének!
És erre jönnek a megszállót "adjunkmindennapcsokitakutyánakmertaszegészséges" klub tagjainak válaszai.
Ha az egyest választottad: 
Gratulálok elnyerted a klub tagjainak szeretetét mától te is közéjük tartozol! Körül is rajonganak téged. "Jajj de jó hogy még van olyan normális ember aki tudja hogy a csokitól nem lesz baja kutyának sőt jót tesz neki". Nah most vizsgáljuk meg ezt normális szemszögből ez alatt azt értem, hogy olyan szemszögből amiben a kutya nem ember hanem kutya.
Gratulálhatok nagy bizonyossággal halálra ítélted a kutyádat vagy ha azt még nem is de az biztos hogy megrövidítetted az élettartamát.

Ha a kettest választottad:
Megpróbálnak meggyőzni a saját igazukról. "Ne is hallgass azokra akik azt mondják nem tesz jót a csoki a kutyának. Hisz mi is imádjuk nekünk is jót tesz. Hát nem? Hát de! Akkor meg miről beszélünk?"
Szóval ha a kettest választottad tipli onnan és beszélj egy állatorvossal ,vagy olvass ennek utána mielőtt csokival tömnéd a kutyádat!

Ha a hármast választottad:
Kiutálnak... "Micsoda?? Milyen badarságokat beszélsz? Hogy lehetsz ennyire kegyetlen? Mit ártott neked az a szegény kiskutya hogy nem kaphat csokit.. A csokinál nincs finomabb és megtagadod a kedvencedtől?!! Mélységesen elítéllek..."
Ezúttal őszintén tudok gratulálni neked! A lehető legjobban döntöttél! Valószínűleg utána jártál annak hogy mit okozhat a csoki a kutyádnak, és mivel nem hiszed mindent tudónak nem úgy mint a drága klubbunk tagjai, képes voltál elfogadni és elhinni azt, amit esetleg az állatorvosod tanácsolt vagy amit a neten olvastál.

Ennek a kis cikknek az lett volna a lényege, hogy ezen klubb tagjai esetleg rájöjjenek, hogy ezzel többet ártanak mint segítenek. És bármennyire is szeretik a kutyusaikat nem feltétlenül tesz nekik jót ,az emberek számára készített, tartósítószerekkel és egyéb ártalmas anyagokkal teletömött ételek. Egy kutyus nem lesz attól boldogabb ,hogy nap mint nap kap csokit. Szeretni kell őket ,gondjukat kell viselni ,de ez nem egyenlő azzal hogy teletömni. És nagyon fontos megemlítenem ,hogy akár egy-két kockányi mennyei csokoládé akár szívritmus zavart is okozhat. Mindenki mérlegelje magában hogy az a fontosabb ,hogy minden nap kapjon csokit a kiskutya vagy ,hogy tovább éljen és sokkal egészségesebben. Remélem senki sem érzi sértőnek ezt a cikket nem ez volt a célja, egyszerűen csak próbáltam egy kis észhez térítést alkalmazni ennek a cikknek a segítségével, és semmilyen ártó szándék nem volt bennem az írása közben. És persze akinek nem inge nem veszi magára a fent említetteket.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése