2014. január 4., szombat

Szobatisztaságra szoktatás, táplálási táblázat


Mint azt már szerintem ti is észrevettétek, több új menüponttal bővült az oldal. Vannak fajtaleírások, nevelési tanácsok, betegségekről szóló cikkek, illetve mindenféle dolog ami a kutyákhoz kapcsolódik és a képes oldalam is, ahol a Hektorról és Shiváról készült képek mellett még rengeteg különböző témájút is találhattok. A legtöbb cikket azonban a blog "tárhelyén" találjátok meg, mert a bloggernek nem volt annyi helye amennyi nekem kellett volna, végtére is ez egy blog... De ez mind be van linkelve úgy hogy ha rákattintotok pl: a kutyás gombra az rögtön az oldalra irányít benneteket!

Egy hozzám intézett kérdés miatt írtam meg egy cikket vagyis inkább tanácsot. Ennek pedig a témája a kutya szobatisztaságra szoktatása. Itt is van a cikk remélem segítettem! (Ez is már az új tárhelyen található)
×szobatisztaságra nevelés×
Emellett a cikk mellett szorgoskodtam kicsit, mert engem is érdekelt a téma, így hát leírtam nektek egy felnőtt kutya számára kialakított táplálási táblázatot. Ha érdekel valakit akkor itt megtalálja.
×felnőtt kutya táplálása (táblázat)×
Jó olvasgatást! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése