2014. január 11., szombat

A hercegi rangú malamutom

A sátáni tekintetű, hamis malamut.
Igen... van egy sátáni tekintetű hamis malamutom. Ezennel be is mutatnám nektek. Új kutya lenne? Nem! Becses neve eredendően Henrik lenne hercegi nevén, ám méltóságteljes neve más lett amint Domináns Dög rangját felvette (szerintem ebből levágta minden kedves olvasó hogy kiről van szó). Eme csodálatos elme neve Hektor lett. Elmélkedve s tekingetve üldögélt mellettem, amikor két kedves alattvaló megszólította, sétáltató szolgáját.
A két kedves alattvaló egyike így szólt a szolgához.
-Malamut-e ez az ifjú kutya, akarom mondani herceg?
Erre érkezett a hosszú válasz, mégpedig a nem. Újabb mondat hagyta el az alattvaló száját.
- Hát akkor meg mi?
-Husky és Pitbull keverék.
Ekkor egy olyan választ kaptunk, hogy igen látszik rajta hogy nem az... És ekkor egy igen kiborító kérdést kaptunk..
-Akkor ő egy malamut ugye?
....
Ezek után még sokkolóbb dolgot mondtak, még pedig azt hogy hercegi és D.D. rangján belül még hamis is ez a malamut. Jajj és ki ne hagyjam azt hogy még a tekintete is sátáni. Látszik rajta az hogy ha oda nyúlna megharapná.... Persze mi sem természetesebb mint hogy Hektor letépje valaki kezét... nyilvánvaló. Ahogy vérszomjasan a farkát csóválta és gyilkos füleit hátra csapta... vérfagyasztó látvány volt... Hiszen mint tudjátok Hektor olyan kutya aki letépi a kezed de visszahozza... Hát hogyne... És igen ezt is megkaptuk nem egyszer... khm... Tehát komolyra fordítva a szót, egy újabb infóval gazdagodtam, mégpedig azzal hogy Hektor amúgy malamut, meg sátáni a tekintete és hamis. Micsoda hasznos információáradat nemde?
Történt ez Pénteken....

És akkor jöjjön a mai nap...
A drága édes pofa malamutunk, eltört egy vastag fém karabinert, és ennyivel nem elégedett meg, miért is elégedett volna meg? Úgy döntött eltép egy bőr nyakörvet. Hát na.. jól esett neki, most mit csinálhatnék...
Tehát Ő bolondsága ma kitombolta magát (remélhetőleg), ha nem akkor bajban vagyok...
Shiva drága sem fukarkodott a rombolási hajlamával, jókedvében egy pórázt szét rágott... Hát nem csodálatos? Ez az élmény kihagyhatatlan... Gazdik figyelem! Ha unatkoztok hagyjátok elől a pórázt had rágja szét az ebetek, így a megmaradt mikroszkópikus méretű maradványait szedegethetitek a fűből, addig sem unatkoztok! Nosza, gyerünk tegyétek ezt ti is!
Bár nyilvánvaló hogy ki itt a hibás. Én mert elől hagytam a pórázt. Igen tudom szégyellem is magamat miatta... Még egy ilyen trehány gazdit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése