2013. december 2., hétfő

Szól a röfögni jó meg a séta összefoglaló
~Figyelem: a blog függőséget okozhat, nyomokban dominanciáról szóló cikkeket is tartalmaz, kötelességem figyelmeztetni mindenkit a mellékhatásokra: túlzott kutyázási inger, bull típusú kutyák megszeretése, szemlélet változás, blog indítási késztetés, illetve kutya sétáltatási és tanítási függőség. Ha ezen mellék hatások bármelyikét észleli önmagán illetve blog olvasó társain azonnal forduljon kutyájához illetve ha ő házon kívül van a macskája is megfelel.~


Sziasztok! Először is kezdeném egy... hát hogy is írjam le nektek... talán a legtalálóbb kifejezés rá az hogy röfögés de mivel ebben a blogban nem megengedett a számomra különös dolgokra átlagos szavak használni, (még akkor sem ha van arra egy kifejezett szó) ezért hívjuk inkább "malac szónoklatnak" mert az jobban hangzik meg nehezebb leírni! Szóval, hipno pitbull akarom mondani Shiva legfőbb és talán a legviccesebb szokása, hogy "malac szónoklatot" hajt végre ha:

  • figyelemre vágyik
  • játszik
  • unatkozik
  • egyszerűen csak úgy tartja kedve
Pitbullos gazdikhoz intézem tehát a kérdést hogy a ti kutyátok is röfög? Vagy az én kutyám van jelmezben és amúgy egy aranyos kismalac?
Shiva leginkább kedvenc röfögési technikája hogy séta közben röffent egyet az egyik sarkon, aztán a másikon és hogy biztosra menjen még egyet a következőnél. Illetve ha a hátán fekszik akkor nyomatja ám a malac szónoklatot!

Séta összefoglaló:

Most pedig térjünk át a séta összefoglalóra. A kutyók gyönyörűen sétálnak, tegnap póráz nélkül voltunk szabad területen végig mögöttem jöttek igazi falka ként mászkáltunk. Ma pedig ki sem zökkentek a vándorló üzemmódból még akkor sem amikor egy idegen póráz és gazda nélküli foltos és igen domináns ebzet közelített. Iszonyatosan büszke vagyok rájuk! Ennél ügyesebbek nem is lehetnének! Persze van még hova fejlődnünk de 100%-ot nyújtottak ma. Nincs is jobb két kiegyensúlyozott kutyával sétálni, még a boltba is beugrottam és ők szépen megvártak mit sem törődve egy kóbor fekete kutyussal.
Ennél büszkébb akarva sem lehetnék!

És ami a legdurvább és egyben a legszuperebb dolog volt a napomban, hogy egy néni igen jól olvastad egy NÉNI ránk mosolygott és megdicsérte a kutyák viselkedését! És nem ő volt a mai napon az egyetlen néni akitől dicséretet kaptunk. Mondták rájuk ma hogy ügyesek, engedelmesek, szépek, okosak és még a kiegyensúlyozott és szelíd jelzőt is megkaptuk ma! El sem hiszem! Komolyan! Habár az is lehet hogy ez egy összeesküvés elmélet amiért tegnap olyan csúnya, csúnya bejegyzés született a nénikkel és bácsikkal kapcsolatban. Legalábbis Hektor szerint így van...
Mondjuk ő egy maffia főnök szóval mit várunk tőle... jut eszembe mostmár szegénykém "csicskásai" is eltűntek így most nincs kit rettegésben tartania a nagy béka maffia vezérnek. Nah de mindegy legalább kicsit nyugtuk lesz szegény brekkeknek és Hektort sem pisilik lépten nyomon szájba holmi nyálkás és rémült állatkák.

Szóval bátran kijelenthetem, hogy nem minden néni agresszív, frusztrált és "harapós" köszönjük szépen minden néninek a dicsérő szavakat és pillantásaikat a mai napunkra igazán boldogok lettünk tőle!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése