2013. szeptember 8., vasárnap

Shiva hatalmas előrelépése. Modell kutyók, gyakorlás.

Szépséges estét mindenkinek! A mai nap élményekkel gazdagon telt, mind a két ebzet szuperül teljesített Hekinek nagyon jól megy a láb mellett követés, Shiva pedig ma legyőzte az ösztöneit. Ugyan Hekivel volt egy ként gond mert szokása szerint dacolt, de ezt nem is firtatnám csak a szokásos “majomláda” viselkedés. Emellett modellkedtek a dögök a Sz.Iv. Photography-nak is, amit nagyon köszönünk csodásak lettek a képek, köszönjük a lehetőséget! Szóval a kutyáim megint celebek lettek, lassan már tényleg el vannak szállva maguktól a végén még a blog vezetését is átveszik és az etető rabszolgák neveléséről fog szólni a blog. Hát reméljük ennyire nem lesznek eltelve maguktól az ebugatták de minden esetre tényleg nagyon ügyesek, büszke vagyok rájuk nagyon!

Shiva hatalmas előrelépése:

Shiva ma egy nagyon szuper dologgal lepett meg séta közben. Éppen már a szokásos útvonalon tett sétánk végénél tartottunk (járdán sétálunk) amikor kinyitottak egy kaput és vagy 5 kicsi cuki cirmos macskusz szaladt ki elénk + egy anyamacska. Nah most mi próbáltunk irdatlan nagy művészi mozdulatokkal úgy manőverezni a macskák között hogy senkinek ne legyen baja. Nos az egyik macska úgy döntött meg áll előttünk középen ezzel lehetetlenné téve a kijutást a macska forgatagból. De mivel olyan illedelmes macskával volt dolgunk (aki nem akarta átvenni felettünk az uralmat) akinek ha mondod hogy cicus menj arrébb akkor odébb áll és mivel olyan szuper Pitbullom van akinek annyit mondok hogy nem szabad és a kb 10 cm-re lévő macska mellett laza pórázzal elsétálhatunk megúsztuk a nem éppen happy end-nek mondható végét a történetnek. Tehát Shiva egyszerűen csodálatosan viselkedett és ezúton is köszönjük az anyamacskának, hogy megbízott bennünk annyira hogy ezt a hatalmas élményt és egyben tesztet elénk állítsa. Szóval köszönjük anyamacska!
Modell “*majomládák” Sz.Iv. Photography:

>>Sz.Iv. Photography művei<<

Először is ha nem tudnád mi az a majomláda akkor a bejegyzés végén megtalálod a lábjegyzetben! Szóval az én drága majomládáim, megint modellkedtek. Csodálatos fotókat készített a Sz.Iv. Photography fotósa. Nagyon köszönjük a képeket szuperek lettek! Nagyon tetszenek, nekem és szerintem az ebzeteknek is mert igen ők is látták őket. Egyébként nagyon kis ügyesek voltak a fotózáson első szóra mindent megcsináltak igazi szuper ebzetek voltak. Mondjuk mindig azok kivéve ha “majomládáskodnak”. Nem is írom ezt nektek tovább nézzétek meg a képeket!

Gyakorlás kattant “majomállattal” azaz D.D-vel:

Kint voltunk Hekivel és ismételten a Sz.Iv Photography-val a szokásos gyakorló helyünkön átismételni a dolgokat. Hektor ügyes volt bár megesett hogy elvonta a figyelmét a szerencsétlen kecske akit éppen sétálni vittek. Elég kétségbeesetten mekegett szegény. Viszont Hekikével egész jól mentek a dolgok a láb mellett követés már szuperül megy! Ügyesebb mint valaha! Ügyes maki ő csak gyakorolni kell vele eleget és türelem kell az agresszív dominánskodásához. Szóval ez a mai nap igen jóra sikeredett.

További szép estét kíván nektek a két majomláda és a boldog gazdi!

*majomláda: mivel a két kattant kutyám olyan őrülten tud viselkedni mint egy majom ám ők egy egész ládányi majom őrültségét teszik ki, ezért született meg a “majomláda” kifejezés mely számomra az egy ládányi majom könnyített kifejezése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése