2013. augusztus 17., szombat

Pozitív és "világbajnok sprinter"


Sziasztok! El is kezdem a mondandóm minden további felesleges szöveg írás nélkül. Szóval ma meg lett mondva hogy túlságosan negatív vagyok magammal szemben kutyázás terén és legyek pozitívabb ezért hát a mai bejegyzésben kaptok tőlem “1 kiló” vigyorgós smiley-t, csak itt és csak most! Tehát:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D. Ja és még ! Ez egy évre elegendő vigyorgós fejet biztosít nektek ízlés szerint kérem beváltani! Ja és nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy a Köröstorki Ebtanodánál kutyázhatok! És köszönöm a sajnos már elpusztult német juhász kutyámnak Lizinek mind azt amit megtanított a kutyákról!

ÍME EDDIGI ÉLETEM 3 LEGJOBB DÖNTÉSE:
1.Hektor örökbefogadása
2.Shiva megmentése
3.“Beiratkozás” a Köröstorki Ebtanodába
Szóval megint voltunk szokás szerint a Köröstorki Ebtanodánál, Hektor még mindig a maffia vezére, de nagyon ügyes volt igazi kis okos kattant Pitbull szerű Husky kutya lett belőle. Mondjuk eddig is okos volt, de most már még jobban ezért gazdi büszke! Ja és szerintem teljesen boldogan újságolja mindenkinek hogy ~az én legjobb barátom akit két éve ismerek egy világbajnok sprinter!~ És minden kutya irigykedik hogy neki milyen nagyon szuper haverja van HÁHÁ.

Amúgy hogy valami pozitívat mondjak végre az én munkámról is, úgy érzem hogy még jobban kezdünk a D.D.-vel azaz (Domináns Döggel) összerázódni. Imádom azt a béka imádó fejét. Tényleg ügyesek voltunk igen ezúttal én is. Annyit kell megtanulnom hogy ne legyek ideges mert az már nagyon megy. De tényleg TÉNYLEG jónak éreztem a saját magam munkáját is ma néha összeszedetlenek voltunk és elkallódott a figyelmünk de ennek ellenére most mondom de csak most az egyszer ÜGYESEK VOLTUNK!

U.I.: A dög szó nálam kedves szónak számít! Mert Ő a kis dögöm.

A VILÁGBAJNOK SPRINTER:

Nos a világbajnok sprinterünk név szerint, Hógi. Szőre csak úgy lobog ahogyan sprint közben bele kap a szél, és csak száguld és száguld töretlenül! Nem vált lépést nem szaglászik csak a levegő a sprint és Ő! Heki mudi keverék haverja, (a havert értsétek úgy hogy az a kutya akivel eddig csak össze mordult de nem ment neki) a mai napon úgy döntött hogy bemutatja tehetségét és agarat meg autót megszégyenítő sebességgel haza száguld. Akár csak Hektor lenne amikor elengedi az ember pórázról és ő nagy nyugodtan elbattyog mit sem törődve a töretlenül nevét kiabáló emberrel a háta mögött. Amúgy meglett Hógi természetesen, azt hiszem ő túl okos. Nah meg mindig futtatják szóval igazi kis sebesség gépezet. És a legdurvább Ő a töretlen sprinter tehetség, kemény mentális munka után, amíg az én kutyám már zombi ként állt mellettem, mászkált, szaglászott mintha nem is sprintelte volna végig az utat a város egyik végéből a másikba. Nagyon okos kutya és a gazdija is nagyon ügyes, igazi csúcs szuper sprinter kutyájuk van. Teljesen komolyan én tuti futtatnám mindig mert király hogy ilyen gyors. Nem is néztem volna ki belőle pedig már több éve ismerem. Durva.. De tényleg nagyon ügyes volt a gazdija aki mellesleg a legjobb barátnőm is egyben, és NEM NEM VAGYOK ELFOGULT! És tényleg nem! Komolyan ennek a kis kitérőnek ellenére szerintem nagyon ügyesek voltak ma innen is mondom csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése