2013. augusztus 13., kedd

Mi az hogy a Pitbull agyilag nem 100-as??!


Szasztok! A MorningShow című rádió műsorban nyilatkozta ezt a drága Balázs idézem ” ezek a kutyák nem százasak”"ezt a fejet baltával faragták”"Ha bárki meglát egy ilyen kutyát görcsbe rándul a gyomra” ja és persze a Bull terriereket sem hagyta ki : “Ha bele nézel egy Bull terrier szemébe azért ott látod hogy olyan Kiszel Tündés sok nincs benne”. Köszönjük Balázs és Feri rettentő hozzá értő emberek révén nyilatkoztatok a műsorban. Én teljesen megértem azt hogy ez a munkájuk, megvitatták, elmondták a véleményüket. Én mindig úgy gondoltam ,hogy sosem szabad előre itélkezni. Ezuttal lehet hogy nem egy emberrel utáltatták meg ezt a fajtát természetesen olyan emberrel aki szintén nem találkozott még a fent említett kutyák egyikével sem. Nem tartotta, nem nevelte és soha sem ismerte! Csak az olyan idióta gazdák miatt itélik el ezeket a kutyákat akik pl: a Pitbullokat is viadaloztatják! Csak a média által rossznak beállított viadort, szerencsétlen kutyát látják az emberek, mindenki magától a buta előitélettől fél és nem magától a kutyától!

Ha bárki megkérdezne arról melyik a legjobb családi kutya azonnal rávágnám hogy a Pitbull! Mikor értik már meg az emberek, hogy ezek a kutyák nem érzés nélküli gyilkológépek?!!! Rossz gazdánál egy vizsla is lehet agresszív! Én már láttam agresszív vizslát, bizonyítja ez is amit az előbb mondtam. Miért harapna egy kutya hamarabb csak azért mert Pitbull? Miért ölne embert egy kutya azért mert Pitbull? Inkább azoktól az emberektől kéne félni akik miatt a fajta rossz híre elkezdett terjedni mert képesek voltak harcoltatni, vagy megvadítani a kutyájukat! Miért kell itélkezni! El kéne fogadni a másikat legyen az kutya vagy ember olyannak amilyen!
Saját bőrömön tapasztalom, hogy ha Shivával végig sétálok az utcán, hogy az emberek félnek elkerülnek… És sajnos ezt nem csak én tapasztalom hanem a legtöbb Bull tipusú kutyát tartó ember… Mert jujj nézd a kutyát szét fog tépni… Miért tépne szét? Ha valaki Hekit meg akarja simogatni megkérdezi milyen fajta mondom hogy Husky és Pitbull keverék azonnal mondja hogy már nem is akarja megsimogatni hát ő egy Pitbull… Úr isten és akkor mi lesz??? Az összes normális Bull tipusú kutyát tartó ember azon van hogy ne itéljék el a fajtát, de mit tehetnénk ha a média mindenki fülébe azt ülteti hogy megtámad, széttép… Arról miért nincs hír hogy valakit megtámadott egy Goldi, vagy tacskó? Pedig ilyen is történik ám! Az a baj hogy az emberek hamarább hisznek a rossz hírnek, vagy a negatív itéletnek, mert abba könnyeb beletörődni… Ahelyett hogy meghallgatnának néhány normális embert akinek van ilyen fajtájú kutyája.. vagy megkérdeznék hogy milyen is ez a fajta igazából! Mindenkinek az lenne a válasza hogy csodálatos! Nem pedig az hogy vérengző!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése