2013. augusztus 11., vasárnap

Kutyasuliban koptattunk Shivával.Feszít a nagyon menő nyakörvében :D

Ismét  a Köröstorki Ebtanoda gyepét koptattuk Shivával. Shiva feje kb olyan volt mikor rátettem a pórázt, hogy na most gyerünk tanulni, hogy "haggyá má nem látod hogy fekszek, te sem akarod, haggyá már..". Igen képzelhetitek milyen kedves feje lehetett.

Először elmesélném szerintem Shiva hogyan láthatta a ma történteket néhány szóban és mondatban: Uhh mennyi kutya, jujj jutalom falat, simogatnak, nah kezdjük a munkát, gazdi ne bénázz már, akkor most hogy meg hova üljek?, mit bénázol most akkor hogy feküdjek?, jaa hogy így..., nah akkor most itt kell maradnom ugye?, háhá ügyes voltam, fekszek... jéé egy darázs megfogom!, ahjj vissza kell feküdjek, figyelek, háh ügyes voltaam jutalmaznak, embereket kerülgetek, de jó, gazdi bénázik, most akkor mi van?, most akkor át kéne ugranom ezt a karikát vagy mit?  nah megy ez..., gazdi most miért morogsz rám?? jaa nem vehetem el a kaját értem már!, hohhó jutalom akkor ügyes voltam, gazdi büszke :DD, irány haza, ohh egy légy *.*, jé szia Zeusz, séta séta... Nos szerintem Shiva így élte meg a mai napot.

A saját szemszögemből is nyilatkoznék picit. Igen tényleg bénáztam, huhh micsoda újdonság :DD Shiva valamiért kicsit össze kapott Zeusszal (8 hónapos Cane Corso gyönyörű *.*) ő Niki kutyája, ismét velük sétáltunk haza. De a japán vacsoránál szerintem ügyesek voltunk. Ja és Shiva Megismerkedett Mentával (vizsla) Fanni kutyájával.


Hekire áttérve elvittem suli után sétálni, annyira kattant volt hogy még a póráz fegyelem sem hatott. Néhányszor le kellett dominálnom egy két morgás ezzel helyre lett rakva az agya és szépen beigazodott mögém a kis kattant. Mára ennyi lenne nem telik tőlem több. Jobban elfáradtam mint a kutyák, és még vár ránk egy menet frizbi vagy labda vagy ha ők is kifulladtak akkor csak etetés.

Felirat hozzáadása

Sziasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése