2013. augusztus 21., szerda

Frizbi és Páros engedelmes


Halihó! A mai nap 100%-osra sikerült, kitaláltam hogy ki kéne próbálni ”páros engedelmest” olyat még sosem csináltam a kutyákkal, ez azt foglalja magába hogy: fektetésből behívás egyenként a másiknak fekve kell maradnia, az egyik ebet ülésben, vagy fekvésben maradban tartom addig amíg néhányszor a másik kutyával lábnál persze szabadon követéssel körbe járom. Tehát ilyenek. Persze megint gyakoroltuk a frizbit amit egyébként csak mozgásból, meg hobbiból csinálunk, jó kis nap volt.

PÁROS ENGEDELMES:

Mivel ilyet még sosem csináltunk nem vártam el az ebektől hogy olyan hű de jól teljesítsenek az eredmény engem is meglepett. Nagyon ügyesek voltak. A behívásos résszel az elején gondban voltunk, de néhányszor átismételtem egyenként a kutyákkal a marad parancsot ültetésben és fektetésben, és minden teljesen olajozottan működött, meglepetésemre nagyon figyeltek és remekül ment a páros engedelmes. Ami a legkönnyebben ment az az volt amikor az egyik kutyát leültettem egy helyre, maradban tartottam, addig a másik ebet lábhoz paranccsal szintén elvittem egy helyre ahol leültettem, és szintén mondtam neki hogy marad. Ezek után oda mentem a másik kutyámhoz szintén lábhoz paranccsal elindultunk körbe jártuk a másik kutyát aztán megálltam az ebzet leült, megint csak marad parancsszó, beálltam a másik ebemhez és szintén lábhozzal körbe jártuk az egy helyben ülő kuttyomat. Minden teljesen jól ment büszke vagyok rájuk, főleg azért mert ezt most csináltuk először és végig minden rendben ment 100%-osan.

FRIZBI:

Egyszerűen szuper volt. Shivának egyre jobban mennek az ugrások Heki pedig már teljesen mindegy milyen messzire dobom a frizbit elkapja a levegőben. Szuper nagyon nagyon szuper! Shiva ha eldobom a frizbit megvárja még leérkezik és csak akkor kapja el tehát ezen még bőven van mit javítani. De Hektor csodásan teljesített. Az én dobásaimon pedig még nagyon van mit javítani, tökéletesíteni. Annak ellenére hogy sokszor rosszul dobtam Heki elkapta. Szóval ezt a napot 100%-osra értékelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése