2013. augusztus 20., kedd

Észrevételek


Sziasztok! Úgy gondoltam nem árt megfigyelnem a saját és a kutyáim munkáját sem. Hát jobb lett volna ha nem teszem. Egyébként a kutyák szépen dolgoznak, nagyon ügyesek. Hát de magamat látva húú… Ez most nem egy negatív kritika, szimplán csak így látom magunkat. Szóval…

- (Összefoglalom azt ami nem tetszik) : Egyszerűen valamit mindig elrontok, nincs olyan amit ne rontanék el. Persze a hibákból tanulunk és ez így jó. Csak hát na… Heki nyilván előrébb van mint Shiva tehát vele könnyebb dolgozni de fuh… Ott is csak ugyan ezt tudom mondani kutya: + ; gazda :-. Így értékelném a munkánkat. Vannak jó napjaink amikor én sem vagyok annyira béna. Sok emberből “unszimpátiát” váltok ki, nem tudom mért de így van. Értetlen vagyok… de nem kell velem idiótaként beszélni ami sajnos megesett már. Mindenkivel megesik hogy hirtelen nem ért valamit, vagy hasonló de attól még nem kell így beszélni vele. Túl idegeskedek mindent, sajnos ez nálam mindig így volt. Azért van ez mert túlságosan meg akarok felelni többek között magamnak is és megmutatni hogy de tudunk normálisan is dolgozni és nem mindig bénázok, persze ez sosem sikerül. Tehát az idegességről le kell szoknom sürgősen. Mind két kutyám “antiszoc” az egyik túl domináns a másik meg fél és ez kit minősít?.. Engem. Ezért csak én vagyok a hibás, rá kell jönnöm mit nem csináltam jól. Sajnos azt nem tudom hogy kölyökkorától egy éves koráig mi történt Shivával. Hekinél viszont rá kéne jönnöm mit rontottam el. Hiszen kölyökként rengeteg kutya között volt eleve a menhelyen is 7 kutyával, itthon 2-vel aztán még jött idibe 3. És minden kutyás ismerősöm kutyájával össze lett barátkoztatva és semmi gáz nem volt. Mit rontottam el?

+ (Pozitívum) : A pozitívum az az hogy okosak a kutyáim ami már önmagában nagy előny a tanításuknál. Általában figyelnek rám. Jól haladunk a kötődéssel.

Ma még jelentkezek! Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése