2013. augusztus 22., csütörtök

Almakapdosó albínó veréb, Őrző védő és Súlyhúzás


Sziasztok! Ismét billentyűzetet ragadtam azért hogy megosszam veletek a ma azaz már tegnap tapasztaltakat. Hát nem csodás?! Kezdeném akkor ott hogy Hektor próbálkozott gazdit nevelni. Csak sajnos rossz etetőgépet választott mert én nem hagyom magam. Látnátok a tekintetét amikor rá jön, hogy én nem hagyom neki azt, hogy érvényesüljön a domináns maffiafőnökös én-e! Annak az arckifejezésnek a látványa felbecsülhetetlen! Most rengeteg mindent kell elmesélnem szóval el is kezdem!

ALMAKAPDOSÓ ALBÍNÓ VERÉB:

Igen tudom elég érdekes cím… Hogy mit is takar? Nos az almakapdosó Hektorra vonatkozik, ugyanis volt egy családi ebéd, és az én mamám fogalmam sincs milyen indíttatásból de eldobott egy almát a kutyáknak… Szerintem jobban meg voltam lepve mint a kutyák… És mivel Heki elkapta az almát így lett almakapdosó! Ezek után néhány perccel megjelent egy veréb méghozzá egy FEHÉR veréb! Egy veréb alakú, veréb fejű, veréb szárnyú, veréb lábú, veréb csak éppen teljesen fehér… Eléggé meglepett nem láttam még ilyet… A két maki szokás szerint megpróbálta elkapni a veréb csapatot… Hát nem sikerült…

ŐRZŐ-VÉDŐ

Ma volt az első Őrző-védőnk a Köröstorki Ebtanodánál, a Sándorfalvi kutyaiskolával és Berkes Zsolttal. Nagyon tetszett főleg azért mert aki először tanította őv-zni Hekit az hát szigorúan idézőjelben vett “kiképző” durva módszerrel tanította így eléggé félős lett. Egyébként átkozom azt a napot amikor elmentem abba a szintén szigorúan idézőjelben vett “kutyasuliba”, nevet nem mondok mert nem akarok az ő (még visszaköszönni sem tudok) szintjére lesüllyedni…. Meg mert nem vagyok szemét annyira… Legyen elég annyi hogy nem volt jó döntés… De térjünk vissza az a mai őrző-védőre! Hektor életének legkattantabb napja volt a mai, tényleg nagyon be volt kattanva nem tudom hogy miért.. Viszont az őv végére már egész ügyes volt hála Berkes Zsoltnak és a Sándorfalvi kutyaiskola csapatának! Egyszerűen szuper volt! Szerintem nagyon értik a dolgukat, bár én ehhez nem értek de tényleg hatalmas élvezet volt a mai őrző védő! Ha bárki megkérdezné csak dicsérni tudom a munkájukat, minden Szentesinek ajánlom a Köröstorki Ebtanodát és az itt tartott őrzés-védést is! A végletekig tudnám dicsérni de még van mit mesélnem!

SÚLYHÚZÁS:

Ismét edzettek az ebek, szokás szerint nagyon jól teljesítettek! Hektor különösképpen hát erre jó a “kattant és domináns és még maffiafőnök és veréb vadász vagyok” állapota.. Látszik rajta hogy élvezi is a súlyhúzást. Ha nem élveznék tuti hogy nem csináltatnám velük! Most könnyebb súlyt kaptak mert nem akartam most túlterhelni őket. Viszont frizbi és súlyhúzás után rendesen kidőltek a kis édesek. Szóval nagyon ügyesek voltak!

Holnap vagyis ma jövök kifejtősebben is néhány dologgal kapcsolatban! Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése