2013. augusztus 12., hétfő

Adj hangot az alvásnak!

A mostani FB Photo / Régebbi Rin Photography által készített fotók

Üdv alvás barát olvasóink! Hektor a mai fotózás közepette úgy döntött bealszik, valami ilyesmi járhatott a fejében:~Tudom hogy szép vagyok, fotózz! Jól van köszi elég, volt a fotózásból én vagyok a főnököd hagyd ezt abba! Héé a felettesed szólít kétlábú! Nem tűnik fel hogy nekem van itt négy lábam ezért én vagyok az erősebb hééé? Nah hagyáá máá! Tudod mit akkor bealszok! Egy birka…két birka…három birka…négy…~ És rázendített az alvás fennkölt balladájára. Tuti hogy kiszámította mikor aludjon be. Szépen fekszik rágja a botot és egyszer paff már alszik is.
A híres bealvás előtti pillanat.
Persze nem is ő lett volna ha nem álmodik valamit. Rugdosódik, amúgy szerintem nem aludt csak tettette azért hogy kedvére rugdoshasson. Szóval az én kutyám egy galád orvul rugdosódó domináns maffia vezér . Egyébként piszkálódik sokat, kis számító. Várom mikor lép ki zakóban és maffiás kalapban a ház mögül és mondja rekdtes hangon szivarral a szájában hogy viszlát… Bezár valahova és ott hagy.
Egyébként Shiva is fotózva volt aki igazából az egészet végig feküdte, vagyis inkább szenvedte. Nem szereti ha egy idegesítő emberke az arcába nyom valami cuccot, szerintem azt hiszi hogy elveszem a lelkét. De legalább nagyon cuki fejeket vágott, amolyan fóka beütése volt . Szerintem ő valami olyat gondolhatott hogy: ~Húzzá má innen, hát nem látod hogy utálom ha fotóznak! Most mért kell ezt?! Megengedtem hogy mutogass a blogban engem? Nem akkor tünés!~ Persze ezt végig cuki fejjel, hogy a gazdi nehogy észre vegye hogy a bosszú tervét szövi az édes kis fóka szerű fejében. Nah ha majd cápa ként köröznek körülöttem az ebek akkor kezdhetek félni, majd Heki megszólal érdes hangon hogy többet nem fotózhatsz, elviszi a fényképezőm csak annyit mond hogy az igazság odaát van és szétveri egy hatalmas csonttal.
Egyébként szuper kutyák imádom őket. Senkinek sincs olyan szuper két kutyája mint nekem. Bár minden gazdi ezt mondja. Akár milyen gaz tettet is hajtanak végre még így is imádnivalóak és szuper kutyák. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése