2013. augusztus 31., szombat

A maffia főnök bosszúja és a ma tanultak...


Sziasztok! Kissé régen írtam már de nem is volt most miről. Szóval a mai napom is hasznosan telt bár igazából mások hasznára nem voltam, de legalább tanultam. Szivacsként szívtam magamba minden tanácsot ami ma elhangzott a Kutyasuliban, pedig nem is nekem szóltak, mert velem még csak kutya sem volt… Én csak ott voltam… elvoltam.. Emellett a sértődött Heki is visszavágott meg is tudjátok hogy mivel!

A DOMINÁNS MAFFIA FŐNÖK BOSSZÚJA… “Me’ mé’ ne”…

Ha valaki nem tudná hogy ki az a nagy hatalommal és békák feletti uralommal bíró nagyon domináns nagyon főnök, maffia vezér, akkor most elmondom! Az én “kis” Domináns Dögömről fedő nevén D.D.-ről beszélek, a kétlábúaknak csak Hektor, szerinte ez egy olyan név amit még a két lábon járó etetőgépek is megértenek. Amúgy igen ezt ő választotta és nem én… Szóval úgy döntött bosszút áll a mai nap folyamán.. hát persze mikor máskor amikor amúgy is “bal lábbal keltem fel”. Vagy talán az egész szerencsétlen sorozatot ő és a beépített békái okozták? Nah jó lehet hogy ez már tényleg összeesküvés elmélet.. de csak LEHET! Az új bosszú álló módszere a borítsuk fel gazdit hadművelet, há’ me’ mé’ ne akkora muri… A terv a következő volt: (gyenge idegzetűek most csukják be a szemüket, vagy csak ne olvassanak tovább) Gazdi hulla fáradtan egy balszerencsés nap után belép a kapun, “asszony” (Shiva) mögé lopózik én fellököm, gazdi át esik Shiván, ti békák ti pedig megtámadjátok! Nos szerencsére ez így nem működött, simán csak felborított de természetesen utána elégedettem és röhögve bámult az arcomba, hogy “HÁHÁ ezt most megszívtad”. De legalább már szent a béka, bár Hekinél kitudja... percenként képes besértődni, mindenen.. kis hisztis. De nem fog ki rajtam ha azt nem számítjuk bele hogy bosszúból felborít…

A MA TANULTAK:

Bár mint mondtam túl nagy sőt semekkora segítség nem voltam, de ettől még sokat tanultam. Figyeltem az engedelmes tréninget, ittam minden szót hátha nekem is szükségem lesz rá vagy a D.D.-nél vagy a Hipno Pitbullnál. Próbáltam tényleg minél több dolgot magamba szívni, hogy legalább már ha kutyát nem tudtam vinni akkor tanuljak valamit. Szerintem sok új dolgot is tanultam a látottak alapján, ami szerintem szuper, mert van még mit tanulnom nem is kevés. No meg koránt sem vagyunk olyan jók mint én azt eddig gondoltam, habár sosem gondoltam magunkat jónak nah de mindegy úgy is értitek. A lényeg hogy sok mindent tudtam meg ma és ezt köszönöm!

Búcsúzik tőletek mára a Domináns Dög avagy maffia főnök a szemmel gyilkoló Hipno Pitbull és a borítással rettegésben tartott gazdi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése