2013. július 30., kedd

Legnagyobb álmom kutyázás terén.

Szép estét nektek! Végre haza értem a munkából, és egész nap azon gondolkoztam mit is szeretnék elérni a kutyákkal mi a legnagyobb cél vagy álom. Mivel sikerült dűlőre jutnom vele gondoltam nektek is leírom. :) A legnagyobb álmom először is legyen meg az első komoly vizsgánk mind a két kutyival aztán tovább... a második pedig majd ha leszünk valaha is annyira jók elmenni egy obedience versenyre és lehetőleg nyerni de az már mellékes. :)) A harmadik pedig Shivával valamilyen Pitbull versenyre menni most a súlyhúzással és a falra mászással edzünk :D Nagyon remélem hogy sikerül egyszer eljutnunk arra a szintre hogy versenyezhessünk mind obedience mind Pitbull verseny szinten. De a leges legnyagyobb ami nagy valószínűséggel sosem teljesül a kutyakiképzői álom, ennyi lenne. Ez számomra egy nagyon nagy álom. Egyébként lehetne már vasárnap... Ennyit akartam ma megosztani veletek most megyek gyakorlok a kutyákkal aztán alszok mert holnap megint munka. Nah sziasztok! Aztán kutyázzatok! ;)

4 megjegyzés:

 1. :) Szép álom hasonló az enyém is mármint a vizsga téren,hogy egy kutyámmal nem tudom,hogy mostani vagy életembe BH és IPO 1-es vizsga tuti.Vagyis álom szinten van.Plusz én szeretnék kutyakiképző lenni és sok gazdinak és ebnek segíteni. :)

  Az Obedience egy komoly és rohadt pontos engedelmes munkát követelő sport nekem volt hozzá szerencsém,hogy Urszó Béla és Pap Réka szemináriumán ott lehessek és hát ők nem kis emberek ebben a sportban. :) tetszik ez a sport,de szerintem már egy kölyök kutyánál el kell kezdeni ezeket a pontos alapokat ha valaki ezt a sportot akarja űzni. :)

  A súlyhúzáshoz meg sok sikert :)

  VálaszTörlés
 2. Igen tudom Hekivel ezért foglalkoztam annyit kiskorában is :) Meg mondjuk szerintem a kor mind1 attól függ milyen elszánt a gazda és a kutya :) És köszi :D Igen a kutyakiképzésen én is gondolkodtam de már letettem róla ez egy olyan álom ami tuti hogy soha nem teljesül sokkal nagyobb az esélye a vizsgáknak :)

  VálaszTörlés
 3. öhhmmm....falramászás??? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen ez egy Bull típusú kutyáknak szánt sport.

   Törlés